Måsar

Canon EOS 1100D + Sigma 75-300mm 1:4-5.6
 
Vilken av bilderna ovan är finast enligt dig?
 
 


Bokeh ♥

Idag provade jag att fota lite med bokeh. Det är väldigt kul att experimentera med olika bilder, ljus och effekter och sådant. Så ja, idag testade jag bokeh :D
 
Bokeh är när det blir "prickar", som ni ser på det silvriga ställena på bilderna. 
 
 
 


Bambina

Min vän Mia har skaffat en till whippet. En liten söt valp som heter Bambina ♥ Hon frågade om jag ville hjälpa henne att fota Bambina, och självklart ställer jag upp och fotar för det är så himla kul att fota busvalpar. Supersöt är lilla Bambina!
 
Canon EOS 1100D+sigma 75-300mm 1:4-5.6
 
 


katter

Hallojj! Jag kom hem från Stockholm igår. Jag har varit hos min syster i 4 dagar. Vi spelade golf, badade, kollade på film och gick i stan och hade supermysigt. Min syster har fyra katter som jag snabbfotade alldelens innan jag skulle åka hem. Jag fick skynda mig till tåget sen, tiden går ju så snabbt när man fotar och har kul.
 
Minneskortet är rensat och nu ska kameran ladda, för imorgon ska jag, Trissa, mamma och Tobbe till Ransäter på hundutställning. Mamma ska vara fotograf och fota mig och Trissa ;) Jag tror att jag får ge henne en liten fotokurs t.ex hur man zoomar in och ut och hur man tar ett kort innan jag ska in i ringen, haha ♥ Klockan ringer 03:55 så nu ska jag börja packa utställnings grejor så att allt är klart tills imorgon.
 
 
 
 
 


Varberg

Hej hej! Jag är i Varberg hos min kompis Caroline därav dålig uppdatering. Vi bor i en stuga vid havet, super mysigt här. Jag har fotat en hel del här :) Jag kommer hem 25/7 så då blir det nog bättre uppdatering. Det kommer komma något mer inlägg här ifrån Varberg iaf.Jag har gjort en ny header, jag blev ganska nöjd :) Tryck på F5 om ni inte ser den.
 
Några bilder från Varberg
 
 
 


Får & Lamm ♥

Canon EOS 1100D+ Canon EF 50mm F/1.8 II

Jag har fått nya grannar! Det har kommit 5 lamm och 2 får och blivit mina nya grannar :) Lammen är så söta. Dom har bott mitt emot oss i några dagar men dom har aldrig varit så nära när jag har varit ute med kameran, men idag kom dom lite närmare i några sekunder så att jag fick fota dem. Om man ropar "bäää" när man fotar dom så står dom faktiskt still och svarar "bäää" tillbaka då hinner man fota dem,Haha
 
 


Mina 2


 
 Canon EOS 1100D+Canon EF 50mm F/1.8 II
Del 2 av 2 med bilderna på Mina.
 
Idag har jag varit på hundutställning i Alfta hela dagen, är super trött nu så jag orkar inte göra något längre inlägg idag. Jag har varit vaken från 04:45 i morse så jag är lagom trött nu ;)
 
 
 
 


Mina 1

Canon EOS 1100D+Canon EF 50mm F/1.8 II
Igår kom min kusin Mina på besök och ville att jag skulle fota henne, perfekt så att jag hade någon att fota! :)
Det blev mycket bus i fotandet också ;)
 
Det kommer komma en del 2 med några till foton, så håll koll
 
 
 
 


Flowers..♥

Canon EOS 1100D+Canon EF 50mm f/1.8 II